Planlegging på en ny og bedre måte

Felles planlegging er en sosial tilnærming til prosjektplanlegging og fokuserer på deling, tilgjengelighet og kommunikasjon, noe som bidrar til vellykkede og veldrevne prosjekter.

Start et prosjekt nå, det tar bare noen få minutter!

 

Prosjektet – et midlertidig sosialt system

Projectplace definerer et prosjekt som et midlertidig sosialt system der fokus ligger på kommunikasjon mellom prosjektmedlemmer og andre involverte aktører.

Når informasjonen er tilgjengelig og synlig for alle og deling, tilbakemeldinger og ros er en naturlig del av prosjektledelsen, øker engasjementet og ansvarsfølelsen i teamet.

”Prosjektsamarbeid handler først og fremst om mennesker. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å utvikle et nettbasert verktøy som tillater mest mulig sosial samhandling.” 
– Johan Zetterström, CEO i Projectplace

 

Planlegg på farten

Projectplace oppmuntrer til såkalt rolling-wave-planning. Rolling-wave-planning er prosjektplanlegging i bølger eller faser etter hvert som et prosjekt skrider frem, snarere enn ferdigstillelse av en komplett og detaljert plan for hele prosjektet før oppstart. Å bygge opp en prosjektplan over tid etter hvert som detaljene trer tydeligere frem er i ferd med å bli standardmetoden innenfor prosjektstyring.

Felles planlegging

Felles planlegging som involverer alle aktører øker sjansene for at et prosjekt skal lykkes. De sosiale funksjonene i Projectplace hjelper alle de involverte med å forstå hva prosjektet handler om, noe som gir økt ansvarsfølelse, engasjement og produktivitet.

 

Planning in a great way

Start et prosjekt nå, det tar bare noen få minutter!