Kanban

Kanban gir økt engasjement i teamet, og du har alltid oversikt over fremdriften i prosjektene.

 

Kjør din 30-dagers gratis prøveversjon!

Over 1 million registrerte brukere fordelt på 200.700 prosjekter

Prosjektstyringsverktøy i nettskyen

Kanban-opplevelsen

Med en kanban-tavle får du vist hver enkelt oppgave i en arbeidsflyt i form av et oppgavelapp. Hvert trinn i arbeidsflyten din er oppført i kolonner som defineres av teamet. Etter hvert som arbeidet fullføres, kan den ansvarlige for den aktuelle oppgaven flytte lappen mellom kolonnene. Sjekklister på oppgavelappene hjelper deg å strukturere de forskjellige punktene som du må fullføre før du flytter oppgavelappen til «Avsluttet».

Denne transparente og svært visuelle måten å arbeide på skaper motivasjon og engasjement i prosjektteamet. I tillegg kan prosjektleveranser følges opp på en enklere og mer nøyaktig måte. Prosjektledere og interessenter får enkelt tilgang til statusinformasjon for leveransene i prosjektet – uten å drukne i detaljer.

Tavlene er et svært fleksibelt arbeidsverktøy, fordi de gjør det enkelt å prioritere og legge om planene etter behov. Bruk av tavler er ideelt for Scrum-prosjekter.

Finn ut hvordan du arbeider med oppgavestyring på en kanban-tavle.

Kommunisere ved hjelp av kanban

Kommunikasjon er viktig i all prosjektstyring, og mange prosjektteam bruker e-post til å diskutere prosjekter og oppgaver. Men så lenge slik kommunikasjon blir liggende i den enkeltes innboks, er den til liten nytte for prosjektet. Og nye personer som eventuelt kommer til, mangler et sentralt sted der de kan finne prosjekthistorikken.

Med kanban-tavler i Projectplace føres samtalene der de blir hørt. Du kan enkelt se tilbake på både oppgavene og prosjektdialogen, og det hele lagres trygt i skyen.

 

Alt på ett sted

En kanban-tavle i Projectplace gjør planlegging til en svært visuell opplevelse som er direkte knyttet til prosjektgjennomføringen. Mens tavlene gir prosjektteam full oversikt over hvem som gjør hva, kan interessenter bruke Gantt-visualisering til å holde oversikt over planlagte leveranser. Med kanban-tavler og Gantt-diagrammet får prosjektledelsen automatisk en reell oversikt over den daglige prosjektfremdriften som de kan se på og analysere. Det er ikke nødvendig å hefte teamet ved å be om ekstra fremdriftsrapporter.

Projectplace-funksjonen for dokumenthåndtering fungerer knirkefritt sammen med kanban-board. Prosjektmedlemmer kan trygt og sikkert knytte relevante filer direkte til kortene på kanban-tavlen og dermed få enkel tilgang – enten fra skrivebordet, dokumentarkivet i Projectplace Enterprise eller fra en Dropbox, Box eller Google Drive-konto.

 

AEG

Prosjektteamene våre er spredt over hele verden og befinner seg i ulike tidssoner, så kanban-tavlene er et uvurderlig verktøy og gir en produktivitet som ikke ville vært mulig med fysiske tavler.

David Prescott, leder for Global IT Project i AEG Power Solutions

 

Bruk tavler på din iPhone, iPad eller Android

Håndter prosjektene dine når det passer deg, enten du er på arbeid, hjemme eller på farten. Med Projectplace-appen for Android og iOS får du tilgang til kanban-tavler direkte fra enheten din.

Finn ut mer og last ned våre mobilapper.Want to learn more about Kanban boards?

Below we've gathered our most popular ebooks and webinars.
Go and have a look and learn why Kanban boards could help you and your organization to succeed with your work an projects.

Your guide to Kanban boards

Explore how Kanban boards can improve both individual performances and the management of projects by bringing clarity and simplicity to processes.

Read more and download ebook

PM’s Guide to Getting Things Done

Three project management experts will give you hands-on tips on how to set goals, organize teamwork, and measure success.

Read more and download ebook

Project Management with Kanban 2.0

Watch this on-demand webinar and learn how Kanban boards goes beyond setting goals and getting things done.

Read more and watch recorded webinar

Project Management with Kanban: from Basics to Metrics

Watch this on-demand webinar and learn how you can implement Kanban boards with your teams to improve project success.

Read more and watch recorded webinar

Start en 30-dagers gratis prøveperiode

  • Få ting gjort med Gantt og Kanban
  • Hold kontroll på forpliktelsene dine med en personlig gjøremålsliste
  • Få slutt på e-postkaoset og ha jobb og diskusjoner på ett sted

Er du på utkikk etter versjonskontrollert dokumentstyring, avansert prosjektkontroll og rapportering? Prøv dette og mange andre tilleggsgoder i den gratis prøveperioden av Projectplace Enterprise.