Skreddersy funksjoner med Projectplace API

Lag applikasjoner som henter og presenterer prosjektinformasjon på nye måter. Du kan lage nye arbeidsflyter, skreddersy dine egne funksjoner, fremheve varemerket ditt og mye mer.

Skap din egen prosjektopplevelse

Med applikasjonsgrensesnittet (API) i Projectplace kan du lage tilpassede applikasjoner og tillegg. Våre API-er gir deg tilgang til prosjektinnhold som dokumenter, oppgaver, kommentarer, kontakter og mer, og åpner for integrering med andre systemer – for eksempel selskapets intranett eller en mobilapp. De gir med andre ord tredjepartsutviklere mulighet til å utvikle egne Projectplace-applikasjoner.

Projectplace API

Integrer med bedriftssystemene dine

Med Projectplace API kan du fleksibelt og trygt utveksle den forretningskritiske informasjonen i Projectplace med de andre bedriftssystemene dine.

Ved å innlemme Projectplace funksjonalitet i et grensesnitt som er kjent for organisasjonen, kan du i tillegg til fordelene ved ditt eget kjente miljø også utnytte en rekke funksjoner fra et svært kraftig verktøy for prosjektsamarbeid.

Start din 30-dagers Enterprise-prøveperiode

Projectplace bringer team sammen for å forbedre samarbeid og for å få ting gjort.

Prøv Projectplace Enterprise 

Registrer deg og kom i gang med utvikling!

For å få tilgang til Projectplace API må du ha en Projectplace-konto og være registrert som tredjeparts Projectplace-utvikler.

Les mer om API-er og få tilgang til API-konsollen.

 

Start din 30-dagers Enterprise-prøveperiode, det tar bare noen få minutter!

Prøv Projectplace Enterprise 

Tilrettelagt for kul integrering

Med tjenesteleverandøren Zapier kan du enkelt tilknytte det åpne API-grensesnittet i Projectplace og tilpasse funksjonaliteten – uten koder.

Velg blant hundrevis av nettbaserte tjenester som kan integreres med Projectplace! Send e-poster direkte til tavlen din, opprett en oppgave for hver omtale på Twitter eller send en chattemelding når et prosjekttrinn er fullført. Lag dine egne kombinasjoner eller bruk ferdige maler. Du kan dermed integrere tjenester på de mest avanserte måter, uten å leie inn en programmerer.

Når du integrerer ved hjelp av Zapier, trenger du ikke å registrere deg som tredjepartsutvikler i Projectplace.