Hjelper kunder over hele verden

registerte brukere i prosjekterDet overgikk alle forventninger. Med Projectplace har vi spart et helt årsverk på prosjektet.Kim Christensen, seniorprosjektleder ved Carlsberg

What area do you work in?

We help customers in all kind of areas and industries. 
Click on the field most suitable to your work and we’ll tell you how Projectplace can help you to succeed with your projects.

Produksjon
IT
Markedsføring
Event
Bygg & anlegg
Helse
Offentlig
Real estate
Retail
Telekom
Transport & logistikk
Energi
Professional services
Web development
Produkt-utvikling
Bank/Finans/Forsikring
Procurement
Human resources
Sales operations
Business / Corporate development

Start en 30-dagers gratis prøveperiode

  • Få ting gjort med Gantt og Kanban
  • Hold kontroll på forpliktelsene dine med en personlig gjøremålsliste
  • Få slutt på e-postkaoset og ha jobb og diskusjoner på ett sted

Er du på utkikk etter versjonskontrollert dokumentstyring, avansert prosjektkontroll og rapportering? Prøv dette og mange andre tilleggsgoder i den gratis prøveperioden av Projectplace Enterprise.

Carlsberg brukte Projectplace’s prosjektverktøy i nettskyen til prosjektet ZORBA – et av Danmarks største automatiseringsprosjekter – som resulterte i en helt ny programvare for å håndtere 12.000 ventiler og pumper. «Det gikk over all forventning. Ved å bruke Projectplace har vi spart et helt årsverk på prosjektet.» sier Kim Christensen, Senior Project Manager i Carsberg.

Se Carlsbergs kundecase
(In English)

AEG Power Solutions håndterer alle sine IT-prosjekter ved hjelp av Projectplace, og har god nytte av alle de ulike funksjonene. Etter at de tok i bruk Projectplace, har alle IT-teamene, som jobber i ulike divisjoner rundt om i verden og som før fungerte som separate enheter, kunnet danne én global enhet.

Se AEG Power Solutions kundecase
(In English)Flere kunder