Arrangementsprosjekt

Et kort intervju med Jon Ola Sand, Executive Supervisor for Eurovision Song Contest, om utfordringene ved å drive Europa's største TV Produksjonsprosjekt på tvers av kulturer.

  • Få ting gjort med Gantt og Kanban
  • Hold kontroll på forpliktelsene dine med en personlig gjøremålsliste
  • Få slutt på e-postkaoset og ha jobb og diskusjoner på ett sted

Er du på utkikk etter versjonskontrollert dokumentstyring, avansert prosjektkontroll og rapportering? Prøv dette og mange andre tilleggsgoder i den gratis prøveperioden av Projectplace Enterprise.

Beskrivelse

Bedrifter som deltar på en messe eller arrangerer en konferanse eller et seminar vet at det er et prosjekt. For museer, konsertsteder og messearrangører er dette mer eller mindre daglige hendelser. Resultatet av slike prosjekter er gjennomføringen av et arrangement.

Karakteristikker

  • Her og nå – grip sjansen
  • Tydelig tidsfrist som ikke kan endres
  • Består av flere forskjellige elementer
  • Mange mennesker er involvert, spesielt mot slutten av prosjektperioden
  • Prosjektene drives gjerne av pliktoppfyllende prosjektledere

Hvorfor Projectplace?

Projectplace er et prosjektverktøy på internett som inneholder de verktøy du trenger for å gjennomføre alle typer prosjekter. Projectplace hjelper deg med:

Prosjektplanlegging og oppfølging

Du kan enkelt lage en prosjektplan med oppgaver og frister i en WBS-struktur. Prosjektmedlemmene rapporterer oppgaver og medgått tid, og du mottar automatisk statusrapporter. Dette gir deg full oversikt og kontroll. Det er også mulig å importere data fra MS Project.
* (Work Breakdown Structure).

Del dokumenter online

Alle dokumenter i prosjektet ligger samlet ett sted, slik at alle har tilgang til dem uansett hvor man befinner seg. Med funksjoner for versjonshåndtering, rettighetsstyring, gjennomsyn, godkjenning og signering av dokumenter, er det trygt og enkelt. Og det uten at innboksen renner over.

Oversikt over oppgaver og frister

Hold orden på oppgaver, endringsforslag og lignende som ikke er planlagt på forhånd, men som gjerne krever umiddelbar handling. Du har alltid oversikt over hvordan prosjektet forløper, i tillegg til oversikt over kommende arbeid, frister, avtalte møter m.m.

Møter

Planlegg og book møter med kolleger på samme kontor eller folk som befinner seg på andre siden av jorden. Det er enkelt å finne et tidspunkt som passer alle, fordi Projectplace sammenstiller alle svar så din arbeidsinnsats blir minimal. Du kan også distribuere agenda og protokoll, og importere møtene til Microsoft Outlook.

Onlinemøter

Med onlinemøter sparer du tid, kostnader og miljøet. Opp til 10 personer kan se hverandre, snakke sammen og dele informasjon på skjermen uansett hvor i verden de er. Dere kan f.eks. vise bilder, holde presentasjoner eller gjennomgå dokumenter online. Ingen installasjon er nødvendig, og du starter møtet direkte på Projectplace.

Kommunikasjon med andre i prosjektet

Utfyllende kontaktopplysninger på prosjektets medlemmer og kontaktpersoner er synlig for andre medlemmer. Med muligheter for å kommunisere via e-post, SMS eller Skype, er det enkelt å ivareta god kommunikasjon innad i prosjektet.

Egen ekstern nettside

Prosjekter har ofte eksterne interessenter. Med Projectplace kan prosjektet ha sin egen, eksterne nettside, der du kan publisere informasjon om prosjektets hensikt, mål og forventet resultat. Du kan også publisere oversikt over beslutningspunkter, faser og status i prosjektet. I tillegg kan du publisere viktige dokumenter, nyheter og kontaktinformasjon om prosjektet. Denne siden kan passordbeskyttes med et felles passord eller være åpen for alle.

Prosjektmaler

Gjør det enkelt å innføre en felles metode og ha en fordefinert struktur på prosjektet. Prosjektmodeller gjør det enkelt å komme i gang med nye prosjekter og letter prosjektgruppens arbeid med ferdige maler, sjekklister og beslutningspunkter. Som kunde hos oss kan du enkelt ta i bruk ferdige prosjektmodeller i prosjektene dine. Ønsker du ikke å lage en egen modell, har Projectplace ferdige modeller utviklet av ledende leverandører, som f.eks. Tieto PPS, Prince2 og Projectbase.

Lett å komme i gang!

Få en personlig og skreddersydd gjennomgang av Projectplace. Tilpasset deg og dine behov, tar en slik demo gjerne 10-30 minutter. Alt du trenger er en telefon og internett.

Gratis support

Vår support gir deg raskt svar på dine spørsmål via e-post eller telefon. Du kan også kikke på hjemmesiden vår under Slik virker det. Der kan du enkelt finne svar på de vanligste spørsmålene. Du kan kontakte supporten både via vår hjemmeside og på Projectplace. Supportavdelingen har åpent hverdager fra 8-17.