Kundeanbefalinger

Start et prosjekt nå, det tar bare noen få minutter!

 

Carlsberg brukte Projectplace’s prosjektverktøy i nettskyen til prosjektet ZORBA – et av Danmarks største automatiseringsprosjekter – som resulterte i en helt ny programvare for å håndtere 12.000 ventiler og pumper. «Det gikk over all forventning. Ved å bruke Projectplace har vi spart et helt årsverk på prosjektet.» sier Kim Christensen, Senior Project Manager i Carsberg.

Se Carlsbergs kundecase
(In English)

Frem til 2004 ble verdens største heavy metal-festival, Wacken Open Air, planlagt i Excel. ”En umulig oppgave,” sier Jürgen Lochbrunner, scenesjef i Wacken Arrangement. “Siden den gang har vårt kjerneteam på hundre internasjonale medlemmer brukt Projectplace til å planlegge alle aspekter av arrangementet – fra fildeling og oppsett av møter til kommunikasjon via én samlet plattform – slik at alle kan jobbe mot samme mål.”

Se Wackens kundecase
(In English)

Rickard Bäcklin, leder for business-to-business-virksomheten Hilanders, mener at flere kommunikasjonsbyråer bør satse mer på åpenhet og moderne samhandling, der for eksempel alle involverte i et prosjekt får tilgang til den samme koordinerte og oppdaterte informasjonen. Ifølge Bäcklin bør man dessuten kunne legge til nye prosjektmedlemmer med et tastetrykk.

Se Hilanders kundecase
(In English)

AEG Power Solutions håndterer alle sine IT-prosjekter ved hjelp av Projectplace, og har god nytte av alle de ulike funksjonene. Etter at de tok i bruk Projectplace, har alle IT-teamene, som jobber i ulike divisjoner rundt om i verden og som før fungerte som separate enheter, kunnet danne én global enhet.

Se AEG Power Solutions kundecase
(In English)


Det norske kystverket bruker Projectplace til å sikre effektivt samarbeid og informasjonsdeling under hendelseshåndtering. Både interne og eksterne aktører involveres i og oppdateres raskt om situasjonen, og takket være smarttelefoner og nettbrett kan de holde seg informert også mens de er på farten.

Se Kystverkets kundecase
(In English)

Når konsulentfirmaet PeakVantage leder kundene sine gjennom komplekse oppkjøps- eller andre endringsprosesser, er det skybaserte samarbeidsverktøyet Projectplace viktig når det gjelder å sikre et vellykket resultat.

Se PeakVantages kundecase
(In English)

E.ON har vært ansvarlig for å bygge en av verdens største vindparker utenfor kysten av Danmark, noe som har ført til et økt behov for effektiv drift. For at samarbeidet mellom en rekke leverandører, konsulenter og medarbeidere skal fungere som et godt oljet maskineri, er det viktig at alle har tilgang til den samme informasjonen.

Se E.ons kundecase
(In English)

I konsulentbransjen koster hver eneste time penger, og for kundene er det derfor viktig å vite at tiden brukes effektivt. Ettersom både kunden og Mantacores prosjektteam har tilgang til den samme visuelle tidslinjen, kan alle se hva som blir gjort og hva som er under planlegging.

Se Mantacores kundecase
(In English)


For ABB er det livsviktig å kunne håndtere uregelmessigheter i IT-systemene så raskt som overhodet mulig. – Hvis et viktig IS-/IT-system ikke fungerer, kan det bety et produksjonstap på flere millioner kroner, sier Mats Granström, IS Information Manager i ABB Sveriges CIO Office i Västerås. ABB Sverige bruker Projectplace som sosialt knutepunkt og krisekommunikasjonssentral.

Se ABBs kundecase

Svenske Loreen vant fjorårets Eurovision Song Contest i Baku i Aserbajdsjan med låten ”Euphoria”, noe som betyr at årets musikkfest arrangeres i Malmø i mai. Projectplace skal sørge for at dette store musikkprosjektet går på skinner, og at alle involverte får den informasjonen de trenger når de trenger den, uansett hvor i verden de befinner seg.

Se ESC 2013s kundecase

Projectplace er raskt, brukervennlig og transparent, noe som hadde stor betydning for at BSkyB lyktes med prosjektet. Takket være Projectplace oppnådde BSkyB ikke bare bedre versjonsstyring, men fikk også god hjelp til å håndtere endringer i prosjektet.

Se BSkyBs kundecase
(In English)

Oxfam Novib er involvert i mange ulike prosjekter som alle krever tilpasset kommunikasjon, som for eksempel reklamekampanjer eller løpesedler. Iverksettingen av og det løpende arbeidet med alle disse prosjektene innebærer nøye planlegging. Etter at de byttet til Projectplace, ble samarbeidet straks mye mer effektivt.

Se Oxfam Novibs kundecase
(In English)


"Vi bruker Projectplace daglig til samarbeid, deling og planlegging av prosjektoppgaver. Med Projectplace kan vi lagre all prosjektinformasjon på ett sted, slik at alle involverte har enkel tilgang til den og kan oppdatere den. " Dr. Boris Krassi, prosjektkoordinator i ManuVAR, VTT Research.

Se VTT Researchs kundecase
(In English)

"Projectplace sørget ikke bare for at vi løste utfordringene våre, men gjorde hele prosjektet mer solid, ettersom vi kunne samarbeide mer effektivt og nå hver organisasjons spesifikke mål innen en stram frist. " Nadine Fry, prosjektleder, NHS North West Mental Health Collaboration.

Se NHS North West Mental Health Collaborations kundecase
(In English)

Projectplace provided Sandvik with a common forum on the internet where all internal and external stakeholder groups could coordinate and share important documents in a secure way.

View Sandvik's case study

"Du blir litt bortskjemt når du bruker Projectplace. Jeg kunne tenke meg å fortsette å bruke verktøyet selv på enklere prosjekter. Fremtiden går definitivt i retning av prosjektstyringsverktøy som Projectplace", konkluderer en fornøyd prosjektsjef i Kreftforeningen.

Se Kreftforeningens kundecase


An independent case study concludes that Cambio Healthcare Systems AB, one of Sweden’s largest vendors of healthcare administrative systems, enjoys a return on investment for Projectplace, worth 4.5 times the cost.

Se Cambio ROI's kundecase

Egedal kommune begynte å bruke Projectplace våren 2011, og har hovedsakelig benyttet systemet til å oppnå mer effektiv versjons- og oppgavestyring samt til oppfølging på tvers av kommunens tre lokaliteter.

Se Egedal kommunes kundecase
(In English)

Veritech har en Enterprise-konto hos Projectplace, og har brukt prosjektstyringsverktøyet siden 2003. – Jeg bruker Projectplace til alt, sier han. Alle typer prosjekter jeg leder ligger i Projectplace. Det er et uhyre funksjonelt prosjektstyringsverktøy, og jeg har gjennom årene sett hvordan brukervennligheten bare har blitt bedre og bedre.

Se Veritechs kundecase

Projectplace har gjort det enkelt å følge opp planer. Alle arbeidsoppgaver og aktiviteter blir lagret her og du får beskjed om endringer per e-post. Det har vært midt i blinken for å sikre en god gjennomføring av det omfattende arbeidet, sier Bjarne Holm, IT-sjef i SOS Barnebyer.

Se SOS-barnebyers kundecase


Neumann Bygg AS startet opp med Projectplace i november 2008, og dette har vist seg å bli et svært nyttig og kostnadseffektivt verktøy for dem i alle deres IKT-prosjekter. Foreløpig kjøres 19 prosjekter gjennom Projectplace, og IT-ansvarlig har full oversikt over dem alle.

Se Neumann Byggs kundecase

Med Projectplace har EB Kontakt full kontroll på omfattende fibernettprosjekt. Selskapet har brukt Projectplace i snart ett år og kan ikke lenger tenke seg en hverdag uten. - Projectplace er midt i blinken for den type prosjekter vi har med mange involverte parter og hyppige planrevisjoner, sier Cato Hilsen i EB Kontakt.

Se EBs kundecase

Bybanen AS er eid av Hordaland fylkeskommune og har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av Bybanens infrastruktur og rullende materiell. Bybanen Utbygging er Hordaland fylkeskommunens avdeling med ansvar for prosjektering og utbygging av Bybanen.

Se Bybanens kundecase

- Prosjekt- og modifikasjonsavdelingen er så fornøyd med Projectplace at resten av bedriften nå tar i bruk verktøyet, forteller avdelingsleder Ole Ragnar Helgen, BIS Production Partner.

Se BIS Production Partners kundecase


For Visser & Smit Hanab gir Projectplace en standardisert måte å samarbeide på. “Vi trenger et virtuelt arbeidssted der vi kan utarbeide anbud i fellesskap. Projectplace gir oss et slikt arbeidssted, klart til bruk,” sier Tjip Douwstra, avdelingsleder i Visser & Smit Hanab.

Se Visser & Smit Hanabs kundecase
(In English)

“Den nye måten å jobbe på – ved bruk av Projectplace – har gjort det mye lettere å holde styr på alt av dokumenter, noe som gjør at vi kan utveksle informasjon med partnerne våre raskere og mer effektivt,” sier Erik van Nistelrooij, Team leader Configuration & Document Management, Stork SP Aerospace.

Se Storks kundecase
(In English)

Et virtuelt arbeidssted der prosjektlederne kan samarbeide om outsourcingprosjekter er et absolutt must for KPN. Jo større gruppe, desto strengere krav til gjensidig kommunikasjon. Projectplace oppfyller disse kravene på fremragende vis.

Se KPNs kundecase
(In English)

Innkjøpsansvarlig synes at Projectplace har vært verdt investeringen. "Ikke minst på grunn av åpenheten i løsningen, som gjør at vi opplevde færre misforståelser og dermed færre forsinkelser – en veldig påtakelig fordel", Lothar Preis, DPD GeoPost Service GmbH

Se DPD GeoPost Deutschland GmbH's kundecase
(In English)


Vendemore er et hurtigvoksende selskap innenfor markedskommunikasjon. De valgte Projectplace fordi de innså at tjenesten både kunne effektivisere deres egne arbeidsprosesser og forenkle samarbeidet med kundene.

Se Vendemores kundecase
(In English)

Concent, som ofte har mellom 35–40 byggeprosjekter gående samtidig, har brukt Projectplace siden 2003. Furugren setter stor pris på ikke bare de tekniske funksjonene, men også det personlige supporttilbudet som kommer med programmet.

Se Concents kundecase
(In English)

Da det internasjonale teknologiselskapet Haldex skulle dele virksomheten i tre atskilte selskaper, trengte de et prosjektstyringsverktøy som kunne gjøre operasjonen, som kostet hundre millioner svenske kroner, tilgjengelig og lett forståelig. Valget falt på Projectplace, som bidro til at Haldex kunne fullføre prosessen uten å gå på akkord med verken sikkerhet eller taushetsplikt.

Se Haldex kundecase
(In English)

Ett prosjekt; 13 land, 40 mennesker. Arbetsmiljöforum er Europakommisjonens representant og styreleder i Gender-CoP, som koordineres av prosjektleder Bengt Nilsson. Hans verktøy: Projectplace.

Se Arbetsmiljöforums kundecase
(In English)


SAS Institute har brukt Projectplace siden 2002 i både interne og eksterne prosjekter. Eksterne prosjekter fokuserer ofte på implementering eller oppgradering av programvare i SAS og involverer gjerne konsulenter fra en av SAS Institutes partnere.

Se SAS Insitutes kundecase
(In English)

IMI bruker ikke én overordnet IT-infrastruktur i virksomheten sin. Etter hvert som konsernets innkjøpsaktiviteter ble mer og mer involvert i prosjekter på tvers av divisjoner, ble det nemlig stadig mer utfordrende å eie og dele dokumenter.

Se IMIs kundecase
(In English)

Volker Wessels er et stort europeisk byggekonsern som er involvert i en rekke forskjellige prosjekter. Prosjektteamene deres er spredt over et stort geografisk område, så dokumentutveksling kunne være en utfordring, særlig når det var snakk om mange og store filer.

Se Volker Wessels kundecase
(In English)

I 2009 sparte Zurich nesten 400 000 euro ved å bruke videokonferanser i kombinasjon med nettmøtefunksjonen i Projectplace i stedet for å møtes fysisk.

Se Zurich kundecase
(In English)


Vodafone ønsket et virtuelt kontor som var tilgjengelig for alle de involverte i prosjektene og der nødvendige dokumenter kunne hentes umiddelbart, alt etter mottoet “hvis verden er kontoret ditt, er trådløse nettverk uvurderlige.“

Se Vodafones kundecase
(In English)

Stiftelsen West Hertfordshire Hospitals NHS Trust valgte Projectplace som sitt nettbaserte prosjektstyringsverktøy til implementeringen av sitt nye, store prosjekt Health PFI, samt til håndteringen av større rutinemessige prosjektporteføljer.

Se West Hertfordshire Hospitals NHS Trusts kundecase
(In English)

J.S.Cock leverer vesentlige komponenter til blant annet offshore og landbasert industri internasjonalt. Oversikt, kontroll og gjennomsiktighet er svært viktig for å unngå forsinkelser og medfølgende, store kostnader for kundene deres. Derfor trenger de Projectplace til prosjektstyringen.

Se J.S. Cocks kundecase

PMI UK ønsket å gi sine frivillige tilgang til dokumenter utarbeidet av en rekke forskjellige personer på ulike tidspunkter og på ulike steder, samt mulighet for å utveksle dem seg imellom.

Se PMI UKs kundecase
(In English)


"Den nettbaserte funksjonaliteten som Projectplace tilbyr har hjulpet oss enormt mye i implementeringen av EASIS – løsningen er enkel å bruke og fullstendig selvforklarende", sier Dr Vera Lauer, Manager E/E Concepts & Technologies, Daimler AG.

Se Daimlers kundecase
(In English)

Cancer Research UK trengte et nettbasert verktøy for prosjektsamarbeid til lavest muligoppstartskostnad. . Verktøyet måtte være tilgjengelig for folk med ulike bakgrunner, slik at de kunne dra nytte av tilgjengeligheten og åpenheten i programmet.

Se Cancer Research UKs kundecase
(In English)

More projects and a major re-organisation prompted The Swedish National Archives to choose Projectplace: “Projectplace is an internal success. We now have an organisation that is process-controlled, and Projectplace is helping us to work more efficiently.”  

Read the Swedish National Archives case study
(In English)

Flere Kunder