Ansvar

Alt du trenger for sikker skybasert prosjektledelse.

Vi er veldig fornøyde med Projectplace-systemet, og ville ikke nøle med å anbefale det til en hvilken som helst virksomhet som er ute etter et teknologibasert prosjektstyringsverktøy.
Johan Malmberg, seniorprosjektleder, Sandvik Mining Australia

Gjeldende lovgivning

Et betydelig konkurransefortrinn for Projectplace er fokuset beskyttelse av kundeinformasjon og skal beskyttes – også mot potensielt innsyn fra utenlandske lovgivere under bestemmelser som for eksempel USAs Patriot Act. Alle systemer har vertsadresse i Stockholm, og ingen kundefiler forlater noensinne Projectplaces private nettsky.

Personvernerklæring

Den eneste personlige informasjonen som er synlig for Projectplaces support- og salgsmedarbeidere er brukerens kontaktinformasjon; navn, e-postadresse, hjemmeadresse, telefonnummer og prosjekttilhørighet. Projectplace deler ikke denne informasjonen med noen, og selger eller markedsfører den heller ikke til tredjeparter.

Projectplaces personvernerklæring forklarer hvordan selskapet samler inn og integrerer brukerrelatert informasjon.

» Les vår personvernerklæring

Om informasjonskapsler

Projectplace.com bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimere brukeropplevelsen. Informasjonskapsler bidrar til at Projectplace fungerer i henhold til brukerens forventninger. Projectplace samler ikke inn identifiserende personlig eller sensitiv informasjon uten uttrykkelig tillatelse fra brukerne.

» Les våre retningslinjer for informasjonskapsler

Datalagring og eierskap

Brukermakt

Alle kundefiler som er lagret i Projectplace er brukers eiendom og kan lastes ned når som helst i prosjektperioden.

Straks en bruker har iverksatt sletting av prosjektfiler (ved å tømme prosjektets papirkurv eller avslutte prosjektet), skal alle filer slettes sikkert innen 30 dager.

Integrasjon med single sign-on (SSO)

Nå er det slutt på å huske en lang liste med passord.

Projectplace støtter single sign-on (SSO) og bruker SAML og active directory federation services (ADFS) for bedriftskunder.

» Les mer om single sign-on

Deponerings- og opphørsstrategier

Projectplace har vært og er en tiltrodd tjeneste for skybasert prosjektsamarbeid siden 1998. Drøyt 850 000 brukere i mer enn 160 land har hver dag stor nytte av funksjonene i Projectplace. Du kan lese historiene til noen av dem på våre nettsider.      

» Les kundeanbefalinger

Med Projectplace kan brukerne laste ned alle prosjektdokumenter og planer, slik at de kan lagres lokalt.